alexg17
subscriber
  • Mobil: 0724396898
  • Email: alexgrigore17@yahoo.com
  • Locatie: Bucuresti
  • Site web: https://www.instagram.com/alexgrigore17/
Trimite mesaj

Personal trainer/Antrenor fitness pentru orice tip de persoana

  • 114
40
SPECIFICATII
SPECIALIZARI Carnet si certificat de absolvire a cursurilor de instructori sportivi specializati in fitness/culturism. Cunostinte in nutritie,antrenament,fiziologie sportiva si anatomie. Cursuri de instructor fitness/culturism din cadrul FRCF.
Descriere

Te-ai saturat sa lucrezi la sala dar rezultatele sa se lase asteptate ? Te-ai saturat de monotonia antrenamentelor ? Te-ai saturat sa lucrezi cu aceeasi greutate de luni intregi si sa nu iti poti depasi limitele ?

Ai acum pe langa antrenamente personalizate avansate cu greutati si o nutritie specializata plus cadou un supliment la alegere cu valoare de pana la 70 lei la sfarsitul fiecarei luni de personal training

Cine sunt eu? Numele meu este Alex si sunt un sportiv natural si personal trainer acreditat care am reusit sa imi depasesc limitele ca conditie fizica si implicit crestere musculara pe o constitutie foarte firava(ectomorf extrem) intr-un timp relativ scurt !!!

Preturi:

Prima sedinta este gratis daca se doreste un pachet de 12 sau 16 sedinte sau daca doriti sa fiti sigur de serviciul prestat de catre mine.

1 sedinta: 50 lei la orice sala pe care dumneavoastra doriti

Pachet 12 sedinte: 1 sedinta gratis+12 sedinte cu antrenamente personalizate si nutritie specializata zilnica( zile cu antrenament sau zile libere) – 300 lei

Pachet 16 sedinte: 1 sedinta gratis+ 16 sedinte cu antrenamente personalizate si nutritie specializata zilnica( zile cu antrenament sau zile libere) – 400 lei

Ambele pachete ofera antrenamente desfasurate intr-o sala de fitness propusa de comun acord. Pachetele se platesc in 4 transee.

0 Feedback-uri

Nici un feedback!